Ξαναχτύπησε ο Ψηνάκης: "Και στα δικά μας οι λεύτερες" είπε στους νιόπαντρους

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ--ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ---ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ  --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ--ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ---ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τη δική του πινελιά στους πρώτους πολιτικούς γάμους που κλήθηκε να τελέσει ως δήμαρχος Μαραθώνα, έβαλε ο Ηλίας Ψηνάκης."Αν είναι νόμιμο, θα παντρέψω και ομοφυλόφιλους" (vid)

Τους πρώτου του πολιτικούς γάμους, ως δήμαρχος Μαραθώνα, τέλεσε την Τετάρτη (24/09) ο Ηλία Ψηνάκης. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δήμαρχος έδωσε τη δική του νότα στους γάμους.

Το ένα από τα τρία ζευγάρια που παντρεύτηκαν στο δημαρχείο, ήταν Έλληνες που ταξίδεψαν από τη Γερμανία για να τελέσουν τον γάμο τους στον Μαραθώνα. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο κ. Ψηνάκης ακούστηκε να λέει "και τώρα θα σας πω τις π@@@@ς που πρέπει" ενώ στο τέλος ευχήθηκε "και στα δικά μας οι λεύτερες".

"Αν είναι νόμιμο, θα παντρέψω και ομοφυλόφιλους. Το τι κάνει καθένας στο κρεβάτι του, δεν με αφορά" δήλωσε ο δήμαρχος, απαντώντας στη σχετική ερώτηση που του έγινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

«Αν είναι νόμιμο, θα παντρέψω και ομοφυλόφιλους», είπε ο Ψηνάκης κάνοντας τους πρώτους του γάμους

SHARE:

24Media Network