Χατζηδάκης: Να μην κάνει η κυβέρνηση αλλαγές στη Δικαιοσύνη πριν τις εκλογές

Χατζηδάκης: Να μην κάνει η κυβέρνηση αλλαγές στη Δικαιοσύνη πριν τις εκλογές
Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης Eurokinissi

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι και έγκυροι συνταγματολόγοι τάσσονται κατά των αλλαγών και την ίδια ώρα αναρωτήθηκε εάν είναι δεοντολογικό και ηθικό να γίνει η αλλαγή σκυτάλης στον Άρειο Πάγο την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές

Την αντίθεσή του στις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης εξέφρασε μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι και έγκυροι συνταγματολόγοι τάσσονται κατά των αλλαγών και την ίδια ώρα αναρωτήθηκε εάν είναι δεοντολογικό και ηθικό να γίνει η αλλαγή σκυτάλης στον Άρειο Πάγο την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές και κάλεσε την κυβέρνηση να αποφύγει να το κάνει.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ απαρνήθηκε να συζητήσει τα άρθρα που θέλαμε να αναθεωρηθούν για τη Δικαιοσύνη” πρόσθεσε, καταλογίζοντας στο κόμμα της Κουμουνδούρου καθεστωτική και αλαζονική συμπεριφορά.

Σημείωσε ότι ο ίδιος αποδοκίμασε αμέσως τις δηλώσεις Ψαριανού για την Έφη Αχτσιόγλου και τόνισε ότι είναι γελοίο να παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ σαν τον “δράκο των παραμυθιών”.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Ξαφά για τις συντάξεις, είπε ότι η κα. Ξαφά δεν εκφράζει τη ΝΔ ενώ για την τοποθέτηση Βρούτση για τις 120 δόσεις ανέφερε ότι ο γαλάζιος τομεάρχης υπερασπίστηκε τη ρύθμιση.

“Στόχος είναι να προβάλλουμε το πρόγραμμά μας όχι να το κρύψουμε” συνέχισε και είπε ότι ακόμη και με αυτοδυναμία το κόμμα θα κάνει ανοίγματα.

Ως προς την επόμενη αξιολόγηση εκτίμησε ότι τα στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν ένω εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του Ποταμιού να μην κατέβει στις εκλογές, είπε ότι το κόμμα έχει εκατοντάδες αξιόλογα στελέχη και κάλεσε τους ψηφοφόρους του να στραφούν προς τη ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα