Ξεκινάει η εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου – Δρίτσα

Ξεκινάει η εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου – Δρίτσα

Εντατικοί έλεγχοι της εισαγγελικής αρχής μετά τις καταγγελίες των υποψήφιων δημάρχων Πειραιά, Μιχαλολιάκου και Δρίτσα για οργανωμένα συμφέροντα και τύπους με μαύρα μπουφάν που απειλούν τους ίδιους και ψηφοφόρους

Στη διερεύνηση των βαρύτατων καταγγελιών των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου και Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με την εκλογική διαδικασία προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απηύθυνε την Κυριακή έκκληση στον πρωθυπουργό να προστατεύσει αυτή την εβδομάδα του δεύτερου γύρου την σωματική ακεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η ακεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του απειλείται “από τύπους με μαύρα μπουφάν και ξυρισμένα κεφάλια που περιδιαβαίνουν τις γειτονιές.” Η πρωτοφανής καταγγελία του νυν δήμαρχου Πειραιά, προκάλεσε αίσθηση.

Τι απαντά ο Γιάννης Μώραλης

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Δρίτσας μίλησε για οργανωμένα συμφέροντα που αποδείχθηκαν ισχυρά στο δήμο του Πειραιά και εξέφρασε την ανησυχία του γιατί όπως είπε σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής και καταγράφηκαν γεγονότα που θέτουν ζήτημα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Δρίτσας κατήγγειλε μηχανοκίνητες ομάδες ατόμων με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρες μπλούζες περιφέρονταν σε εκλογικά τμήματα, φωτογράφιζαν και απειλούσαν υποψηφίους του συνδυασμού.

Με δηλώσεις του ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι “όποιος αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας θα πρέπει να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά και απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα