Ζαχαριάδης κατά Μπακογιάννη: Χρησιμοποιεί υπαλλήλους για την προεκλογική του καμπάνια

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης INTIME

Σε σκληρή δήλωση κατά του Κώστα Μπακογιάννη προχώρησε ο Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι ο δήμος Αθηναίων δεν είναι τσιφλίκι.

Καταγγελίες κατά του Κώστα Μπακογιάννη και της παράταξής του καταγράφονται, λίγο πριν τις κρίσιμες κάλπες στις δημοτικές εκλογές.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, υποψήφιος δήμαρχος με την Ανοιχτή Πόλη, προχώρησε σε ανακοίνωση λέγοντας ότι η παράταξή του διαπίστωσε ότι οι αντιδήμαρχοι του Κ. Μπακογιάννη χρησιμοποιούν τους υπαλλήλους του Δήμου για να διανέμουν προεκλογικό υλικό, να σταυρώνουν ψηφοδέλτια και άλλα πολλά.

Η ανακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης

«Η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους του Δήμου για την προεκλογική της καμπάνια. Παραβιάζουν κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατικού ανταγωνισμού.

Το διαπιστώσαμε κι εμείς στην Ανοιχτή Πόλη, όπως και άλλοι υποψήφιοι που προχώρησαν ήδη σε δημόσια καταγγελία. Η δημοτική αρχή, ο κ. Μπακογιάννης και οι αντιδήμαρχοί του, χρησιμοποιούν τους υπαλλήλους του Δήμου σε εργασίες που δεν αφορούν την πόλη και την καθημερινότητά της, αλλά την εκλογή τους. Δημοτικές υπηρεσίες έχουν μετατραπεί σε «εκλογικά κέντρα», όπου διακινείται προεκλογικό υλικό, σταυρώνονται ψηφοδέλτια, γίνονται τηλεφωνήματα σε υποψήφιους
ψηφοφόρους.

Απαιτούμε να σταματήσουν αυτές οι απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές πρακτικές και καλούμε τον κ. Μπακογιάννη και τα στελέχη της παράταξής του να σεβαστούν τον Δήμο Αθηναίων, τους εργαζομένους του, αλλά και τους Αθηναίους πολίτες. Τους καλούμε να σεβαστούν τη Δημοκρατία και τις αρχές του δίκαιου πολιτικού ανταγωνισμού».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα