Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν αγάπησα ποτέ την καρέκλα, ούτε την εξουσία

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν αγάπησα ποτέ την καρέκλα, ούτε την εξουσία
H Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στο ραδιόφωνο News24/7 για τον εκλογικό στόχο της "Πλεύσης Ελευθερίας", τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Η Πλεύση Ελευθερίας δημιουργήθηκε για να έχει ο κόσμος επιλογή. Για να μην του πουλάει κανείς το παραμύθι πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος” είπε η επικεφαλής του κόμματος και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία λίγη ώρα μετά και την επίσημη ανακήρυξη του συνδυασμού για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 καλεσμένη του Νίκου Γιαννόπουλου στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα”, απαντώντας στα ερωτήματα των ακροατών.

“Είμαστε πρώτα κίνημα και μετά κόμμα, η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων μας δεν έχει κατέβει ποτέ σε εκλογές. Είναι απλοί άνθρωποι” είπε συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά “δεν αγαπάμε τις καρέκλες, θέλουμε να παλέψουμε για το λαό μας. Δεν αγάπησα ούτε εγώ την καρέκλα ποτέ, ούτε την εξουσία”, είπε αναφερόμενη στην Πλεύση Ελευθερίας.

Δήλωσε διαθέσιμη σε debate με τον κ.Τσίπρα σε οποιαδήποτε ημερομηνία ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. “Με ανθρώπους που πρόδωσαν την εντολή του λαού, εφάρμοσαν μνημόνια, πέταξαν τους συντρόφους τους στα σκυλιά, έφεραν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν υπάρχει περίπτωση να συμπράξουμε. Όπως άλλωστε και με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. Εμείς ερχόμαστε για να ενώσουμε τον κόσμο, όχι να διχάσουμε, αλλά να δώσουμε μια προοπτική”, είπε.

Ακόμη, σε άλλο σημείο της συζήτησης χαρακτήρισε “μεγάλη προδοσία” τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως “υπεγράφη από τον κ.Τσίπρα και τον κ.Κοτζιά χωρίς να ρωτήσουν κανένα, χωρίς να ερωτηθεί ο λαός” και συμπλήρωσε “αποφάσισαν να βάλουν την υπογραφή σε μια συμφωνία που ζήτησε το ΝΑΤΟ. Δεν πρόκειται να αποκαλέσω ποτέ αυτή τη χώρα Βόρεια Μακεδονία γιατί το όνομα αυτό δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία της χώρας αυτής” είπε και κατέληξε “δεν είναι φασίστες όσοι αντιδρούν στη συμφωνία των Πρεσπών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα