Ελεύθερος ο αστυνομικός που χτύπησε τη φωτορεπόρτερ

Ελεύθερος ο αστυνομικός που χτύπησε τη φωτορεπόρτερ

Λίγη ώρα κράτησαν τα τυπικά για τον αστυνομικό ο οποίος γρονθοκόπησε τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη. Με σχετική εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος φωτορεπόρτερ της Ευρωκίνησης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα ο οποίος και αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα από πταισματοδίκη για τα περιστατικά που συνέβησαν.

Βάσει της ο εισαγγελικής εντολής, ο πταισματοδίκης θα διαπιστώσει εάν από τον αστυνομικό διαπράχθηκαν τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής σε βάρος της φωτορεπόρτερ, αλλά και αυτό της σωματικής βλάβης, εφόσον προσκομιστεί σχετική ιατροδικαστική εξέταση.

Το ζήτημα βασικά είναι ότι δεν υπήρχε η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φαίνεται να παραδέχθηκε πως χτύπησε τη φωτορεπόρτερ, η οποία έχει υποβάλει με συναδέλφους της μήνυση για το επεισόδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα