ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σταυροφόρος της Δύσης

Ο Σταυροφόρος της Δύσης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να παρουσιάσει την συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ ώς "νίκη". Όμως αυτά δεν ειναι εύκολα πράγματα.

Νοσοκομείο Παίδων

Ηπατίτιδα σε παιδιά: Τρία πιθανά κρούσματα στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Τον εντοπισμό τριών πιθανών κρουσμάτων οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Τα παιδιά είναι ηλικίας 14 μηνών, 10 ετών και 18 μηνών, το τελευταίο εκ των οποίων ήταν ασυμπτωματικό.

Ελευθερία Τύπου: Στον πάτο της Ευρώπης η Ελλάδα - Οι λόγοι του καταποντισμού

Ελευθερία Τύπου: Στον πάτο της Ευρώπης η Ελλάδα - Οι λόγοι του καταποντισμού

Η νέα έκθεση των Δημοσιογράφων για τους Δείκτες Ελευθερίας του Τύπου εμφανίζει την Ελλάδα στη χειρότερη θέση της Ευρώπης, με 'βαθμολογία' κάτω της βάσης και στους πέντε δείκτες που χρησιμοποιήθηκαν, για πρώτη φορά. Γιατί καταποντιστήκαμε.

Χέιρτ Μακ: "Η διαφθορά στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο"

Χέιρτ Μακ: "Η διαφθορά στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο"

Ο βραβευμένος Ολλανδός συγγραφέας και δημοσιογράφος μιλάει στο Magazine με αφορμή το συναρπαστικό νέο του βιβλίο που ανατέμνει την τρικυμιώδη τελευταία εικοσαετία της Ενωμένης Ευρώπης, την κρίση στην Ελλάδα και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον.

Ταξίδι με πλοίο (φωτό αρχείου)

Λεμεσός - Πειραιάς: Στις 19 Ιουνίου το πρώτο ακτοπλοϊκό ταξίδι μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας

Πραγματικότητα γίνεται η θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας, καθώς στις 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ταξίδι από το λιμάνι της Λεμεσού για τον Πειραιά.

Το κτίριο της ελληνικής Βουλής

Ιστορικό Λεξικό Ελληνικών Κοινοβουλευτικών Κομμάτων 1844-1967: Ταξίδι στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας

Ο πολιτικός αναλυτής της aboutpeople Πέτρος Ιωάννιδης, γράφει στο NEWS 24/7 για το "Ιστορικό Λεξικό Ελληνικών Κοινοβουλευτικών Κομμάτων 1844-1967", που περιγράφει την εξέλιξη των κομμάτων και των πολιτικών παρατάξεων σε βάθος δεκαετιών.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Εμανουέλ Μακρόν

Κυβερνητικές πηγές: Συμφωνία Μητσοτάκη - Μακρόν για συμμετοχή της Ελλάδας σε ανθρωπιστική επιχείρηση στη Μαριούπολη

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, σε συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν συμφωνήθηκε η Ελλάδα να πάρει μέρος σε πιθανή ανθρωπιστική επιχείρηση στη Μαριούπολη.

Το Ρωσικό Χρήμα στην Ελλάδα

Το Ρωσικό Χρήμα στην Ελλάδα

Ποιες είναι οι μεγάλες ρωσικές επενδύσεις στη χώρα; Τι εξάγουμε στη Ρωσία και τι εισάγουμε από αυτή; Το 24 MEDIA Lab αναζήτησε τις απαντήσεις σε αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα.

Βομβαρδισμοί στην Ουκρανία

Η Ελλάδα δεν θα στείλει S-300 στην Ουκρανία

Ο Γ. Οικονόμου τόνισε ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής συζήτηση για τους S-300 στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα δεν θα στείλει συστήματα αναγκαία για την άμυνα της χώρας.

Βιτάλι Κλίτσκο

Βιτάλι Κλίτσκο: Το μήνυμα του δημάρχου του Κιέβου προς τους Έλληνες

Στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" εμφανίστηκε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες, τονίζοντας πως ο πόλεμος μας αφορά όλους.

Βλαντίμιρ Πούτιν

Το Συμβούλιο της Ευρώπης χωρίς τη Ρωσία: Θλιβερά προηγούμενα και άδηλα επόμενα

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος γράφει για την αποχώρηση της Ρωσίας από το Συμβούλιο της Ευρώπης, την θλιβερή πρωτοτυπία της Ελλάδας στα χρόνια της Χούντας και το πώς χάνεται ένας ακόμη θεσμικός δίαυλος επαφής με το καθεστώς Πούτιν.

Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Κουλέμπα για το ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη

Ο Ν. Δένδιας ζήτησε από τον ΥΠΕΞ της Ουκρανίας την αρωγή των ουκρανικών αρχών για την ασφάλεια του Γενικού Πρόξενου στη Μαριούπολη και τη δημιουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου.

Νίκος Δένδιας

Δένδιας για Ουκρανία: "Η σοβαρότερη πρόκληση για το κράτος του διεθνούς δικαίου στον 21ο αιώνα"

Δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία έκανε ο Νίκος Δένδιας προσερχόμενος στην έκτακτη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Η αναφορά στους Έλληνες ομογενείς.