Άγιοι Ανάργυροι: Δεν δέχονται τον γυναικοκτόνο στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού

Διαβάζεται σε 2'
Το σημείο δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής
Το σημείο δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής INTIME

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής δεν έγινε δεκτός από το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και επιστρέφει με ΕΚΑΒ στο «Αττικόν».

Δεν έγινε δεκτός από το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής και, ως εκ τούτου, το ΕΚΑΒ αναμένεται τις επόμενες ώρες να τον διακομίσει και πάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα στη ΜΕΘ του «Αττικόν», μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται να είχε κάνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σήμερα, Τρίτη, αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδρυμα των φυλακών Κορυδαλλού δεν τον δέχθηκε, επειδή οι ειδικοί εκτίμησαν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σωστά εκεί και ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος νοσηλείας σε ένα οργανωμένο νοσοκομείο όπως το «Αττικόν».

Η φερόμενη απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου

Ο 39χρονος δράστης φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στις φυλακές Κορυδαλλού, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο σωφρονιστικός τον βρήκε στο πάτωμα και αναίσθητο. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια και ξεκίνησε να προσφέρει ΚΑΡΠΑ στον κρατούμενο για να τον επαναφέρει.

Ο 39χρονος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με τις γάζες που είχε τυλιγμένες στον λαιμό του από την προηγούμενη απόπειρα αυτοκτονίας του με μαχαίρι, όταν και αυτοτραυματίστηκε μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Την μία άκρη της γάζας την είχε δέσει στο μόνο σημείο που βρήκε πρόσφορο, σε έναν πλαστικό σωλήνα, που δεν μπορούσε όμως να συγκρατήσει το βάρος του και έτσι να καταφέρει να απαγχονιστεί.

Από την πίεση, ωστόσο που ασκήθηκε από τον βρόγχο στον λαιμό του, διακόπηκε η κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου και έχασε τις αισθήσεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα