Άγιος Νικόλαος: Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών

Διαβάζεται σε 2'
Άγιος Νικόλαος: Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών

Ο μηχανισμός Missing Alert ενεργοποιήθηκε για την εξαφάνιση μιας 13χρονης και μιας 15χρονης από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση  δύο ανήλικων κοριτσιών από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής, τα ίχνη των οποίων εξαφανίστηκαν το πρωί της Κυριακής (02/06), καθώς οι δύο ανήλικες δεν επέστρεψαν στην Παιδόπολη στη Νέα Σμύρνη όπου διαμένουν.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 02/06/2024, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο .

Η 13χρονη Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτς και λευκή κοντομάνικη μπλούζα.

Η 15χρονη Ντιμιτρίνκα-Ελένοβα Ντ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,67 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα και μαύρη κοντομάνικη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα