Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 63χρονος παιδοβιαστής – Στη φυλακή και ο 40χρονος που ασελγούσε στην κόρη του

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 63χρονος παιδοβιαστής – Στη φυλακή και ο 40χρονος που ασελγούσε στην κόρη του
Ο 63χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανήλικων αδελφών EUROKINISSI

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 63χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά και έναντι αμοιβής αδελφάκια 6 και 7 ετών στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 40χρονος που ασελγούσε σε βάρος της 14χρονης κόρης του.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 63χρονος παιδοβιαστής και ο 40χρονος Αιγύπτιος, με τον πρώτο να κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών -ηλικίας 6 και 7 ετών- και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, για τον 63χρονο έχει γίνει γνωστό ότι προσέγγισε τα δύο αδελφάκια 6 και 7 ετών αντίστοιχα, στην Πλατεία Αγίου Ανδρέα και έναντι αμοιβής τα έπεισε να τον ακολουθήσουν στο διαμέρισμά του όπου προέβη στις αρρωστημένες του πράξεις.

Μάλιστα, έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Αντίστοιχα, ο 40χρονος πατέρας βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 14χρονης κόρης του και μάλιστα επί σειρά ετών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, το 14χρονο σήμερα κορίτσι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων από το Γυμνάσιο, όπου πήγαινε στα Πατήσια, ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Το παιδί εκμυστηρεύτηκε στους γιατρούς ότι ήπιε γιατί δεν άντεχε άλλο αυτά που βίωνε από τον πατέρα της τα τελευταία 3 χρόνια και μάλιστα σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα