Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε προσαχθεί για τη δολοφονία της Άννας

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε προσαχθεί για τη δολοφονία της Άννας
Η Άννα instagram

Στην σύλληψη ενός άνδρα 35 ετών προχώρησαν οι αρχές για την δολοφονία της Κουβανής τρανς, Άννας, στον Άγιο Παντελεήμονα. Πώς έφτασαν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη.

Εξελίξεις υπάρχουν στη δολοφονία της Κουβανής τρανς, Άννας Ιβάνκοβα, στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς συνελήφθη ένας 35χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ταυτοποίησαν αρχικά τον 35χρονο από το Μπαγκλαντές μέσα από αποτυπώματα και γενετικό υλικό, και προχώρησαν στην προσαγωγή του, η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν άλλωστε στη διάθεσή τους τα χαρακτηριστικά του φερόμενου ως δράστη μέσα από βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενη κάμερα οίκου ανοχής που τον είχε καταγράψει. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ανάλυση των εικόνων, οι οποίες κατέγραφαν άνδρα με μακριά μαλλιά και “περίεργο” περπάτημα.

Από το βιντεοληπτικό υλικό φαινόταν ο φερόμενος ως δράστης και η άτυχη τρανς να μπαίνουν μαζί στο ισόγειο διαμέρισμα, κάτι που αιτιολογεί το γιατί η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στον χώρο της δολοφονίας, διαπίστωσαν πως ο ύποπτος έφυγε από το πλαϊνό παράθυρο του διαμερίσματος με την κεντρική πόρτα της οικίας να είναι κλειδωμένη.

Σύμφωνα πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εξέτασαν τα καταγραφικά στις κάμερες εβδομάδες πίσω, διαπιστώνοντας τις συχνές επισκέψεις του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διαμέρισμα της Κουβανής, ενώ για την ταυτοποίηση του δράστη αναλύθηκαν δύο διαφορετικά βίντεο. Παράλληλα έγινε άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ώστε οι αστυνομικοί να φτάσουν στον εντοπισμό υπόπτων με τους οποίους επικοινωνούσε η Άννα.

Θυμίζουμε πως το πτώμα της 46χρονης εντόπισε η ιδιοκτήτρια του ισόγειου διαμερίσματος και διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία την αναζήτησε προκειμένου να της καταβάλει το ενοίκιο. Όπως διαπιστώθηκε από τη διερεύνηση του χώρου του εγκλήματος, η 46χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της, ενώ στον χώρο οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ ανακάλυψαν στους χώρους του διαμερίσματος πλήθος αποτυπωμάτων, αλλά και γενετικού υλικού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα