Αγρίνιο: Νεκρή ηλικιωμένη σε γηροκομείο – Άλλα 5 κρούσματα

Αγρίνιο: Νεκρή ηλικιωμένη σε γηροκομείο – Άλλα 5 κρούσματα
Γηροκομείο σε lockdown (αρχείου) AP

Μια 87χρονη τρόφιμος του Γηροκομείου Αγρινίου έχασε τη μάχη από τον κορονοϊό. Άλλα 5 κρούσματα. Τεστ απο τον ΕΟΔΥ στους τρόφιμους.

Την τελευταία της πνοή άφησε μια ηλικιωμένη τρόφιμος του Γηροκομείου Αγρινίου. Η 87χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομέιο αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Άλλα πέντε κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το ίδιο ίδρυμα, εκ των οποίων τα 4 αφορούν το προσωπικό.

Συνολικά 79 άνθρωποι φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο ίδρυμα και σύμφωνα με την ΕΡΤ διενεργούνται τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει:

“Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνονται αρκετά κρούσματα COVID-19 στην περιοχή μας και σε Δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Είναι προφανές ότι η διασπορά στην κοινότητα τείνει να ξεφύγει με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να δέχεται αυξημένα εμπύρετα περιστατικά που δίνουν θετικό test.

Προφανώς ΟΛΟΙ μας δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς μπορεί να συμβεί εκ του γεγονότος και μόνο ότι οι συμπολίτες μας ‘’μετρούν’’ πόσα κρούσματα υπάρχουν στην περιοχή μας, αγνοώντας τις όποιες οδηγίες προφύλαξης.

Καλούμε τους συμπολίτες/σες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα και τις οδηγίες εντός και εκτός του Νοσοκομείου, διότι σε λίγο καιρό η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει ανέκδοτο με το τι μπορεί να ζήσει και το δικό μας Νοσοκομείο, καθότι αν στο πρώτο lockdown είχαμε ελάχιστη διασπορά, σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα υποτιμάμε…”

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα