Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Απόστολος Λύτρας

Διαβάζεται σε 2'
Απολογία στον ανακριτή του ποινικολόγου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία
Απολογία στον ανακριτή του ποινικολόγου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο ποινικολόγος που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, υπέβαλλε αίτημα αποφυλάκισης, στηρίζωντας πως δεν συντρέχουν λόγοι προσωρινής κράτησης για την υπόθεσή του.

Αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας υπέβαλε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν συντρέχουν οι λόγοι της προσωρινής του κράτησης καθως ο ίδιος δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που ορίστηκαν από την τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ενώ ούτε είναι ύποπτος φυγής.

Την άρση των επικοινωνιών του ποινικολόγου ζητά η Σοφία Πολυζογωπούλου

Νωρίτερα, η Σοφία Πολυζογωπούλου, ζήτησε από την 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του Απόστολου Λύτρα.

Η δικηγόρος και σύζυγος του προφυλακισμένου ποινικολόγου υποστηρίζει πως από τα ευρήματα της άρσης θα προκύψει το πρόσωπο, με το οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος στο δρόμο προς το νοσοκομείο. Όπως υποστηρίζει στο αίτημα της, το οποίο υπέβαλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Θ. Σοφού, «κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω να μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω».

Για το λόγο αυτό, ζητά «να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024. Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα