Αμοργός: Εξαφανίστηκε Αμερικανός τουρίστας που είχε πάει για πεζοπορία

Διαβάζεται σε 1'
Αμοργός
Η χώρα της Αμοργού iStock

Την κινητοποίηση των Αρχών στην Αμοργό έχει προκαλέσει η εξαφάνιση ενός Αμερικανού τουρίστα που είχε πάει για πεζοπορία.

Συναγερμός σήμανε σήμερα, Τρίτη (11/06), στις Αρχές στην Αμοργό για την εξαφάνιση ενός Αμερικανού τουρίστα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 59χρονος υπήκοος ΗΠΑ και Γαλλίας, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται για διακοπές στην Αμοργό, ξεκίνησε στις 7.05 το πρωί της Τρίτης πεζοπορία από την Αιγιάλη ακολουθώντας ένα μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής, σύμφωνα με πινακίδα, τις 4 ώρες και 5 λεπτά.

Οι ώρες περνούσαν δίχως ο άνδρας να δώσει σημάδια ζωής με αποτέλεσμα ο φίλος που τον φιλοξενούσε στις Κυκλάδες να ανησυχήσει και να σπεύσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Εθελοντών Διασωστών ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, δίχως μέχρι τώρα να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Από το Α.Τ. Νάξου εστάλη αίτημα προς Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο 59χρονος, με τις αρχές να ευελπιστούν ότι εφόσον οι συσκευές δεν έχουν απενεργοποιηθεί ή έχουν υποστεί φθορά, θα δείξουν την την τοποθεσία του άνδρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα