Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Δάφνη και έφυγαν με τις κασετίνες-Οι έρευνες της Ασφάλειας

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Δάφνη και έφυγαν με τις κασετίνες-Οι έρευνες της Ασφάλειας
Από ανάλογη ανατίναξη ATM, Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα ανατίναξαν με την μέθοδο «PLOFKRAAK», ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε σουπερμάρκετ στη Δάφνη-Στα ίχνη της σπείρας με τα περισσότερα χτυπήματα η Ασφάλεια Αττικής

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις από την αδιάκοπη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής για να εντοπιστεί και να εξαρθρωθεί η σπείρα με τα περισσότερα χτυπήματα σε ΑΤΜ.

Βεβαίως ανάλογες σπείρες που μιμούνται την μέθοδο «PLOFKRAAK» δηλαδή την ανατίναξη των ΑΤΜ με μίγμα αερίου, είναι αρκετές ωστόσο μία φαίνεται πως έχει την απόλυτη τεχνογνωσία και έχει τα περισσότερα επιτυχημένα χτυπήματα στο ενεργητικό της.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα σημειώθηκε ακόμη ένα χτύπημα με αυτή την μέθοδο από άγνωστους δράστες, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 131, στην Δάφνη.

Οι δράστες αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ, το ανατίναξαν και κατάφεραν να αφαιρέσουν από το εσωτερικό του, τις κασετίνες με τα μετρητά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στην πρόσοψη της επιχείρησης, ενώ από την κινητοποίηση που ακολούθησε από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Φωτό αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα