Ανατροπή στην τραγωδία της Κρήτης: 17χρονη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε από γέφυρα

Διαβάζεται σε 2'
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου)
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Νεκρή ανασύρθηκε μια νεαρή κοπέλα που έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη. Ανατρέπονται τα σενάρια που έκαναν λόγο για τουρίστρια που έπεσε ενώ προσπαθούσε να βγάλει selfie.

Ανατροπή στην υπόθεση του δυστυχήματος στην Κρήτη όπου μία νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από γέφυρα ύψους 50 μέτρων στον ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με νεότερες πλήροφορίες που αναφέρει το neakriti.gr δεν πρόκειται για τουρίστρια όπως ανέφεραν τα αρχικά σενάρια αλλά για ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, έπεσε από τη γέφυρα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Το τοπικό μέσω αναφέρει πως η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα αλλά έφυγε με τα πόδια και ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ ενώ λέγεται πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Παράλληλα, πληροφορίες του Flashnews.gr ανφέρουν πως το δυστύχημα έγινε όταν η 17χρονη σταμάτησε με την παρέα της στην άκρη του δρόμου προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες και τότε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η νεαρή έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει σε απόκρημνο σημείο.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα. Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο όμως κι αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές.

Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και γραφείο τελετών ενώ κλήθηκαν αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες ανασύρθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα