Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεαρή γυναίκα έπεσε από γέφυρα

Διαβάζεται σε 2'
To σημείο πτώσης της κοπέλας στον ΒΟΑΚ
To σημείο πτώσης της κοπέλας στον ΒΟΑΚ neakriti.gr

Νεκρή ανασύρθηκε μια νεαρή γυναίκα που έπεσε από γέφυρα στο Ηράκλειο, την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει μια φωτογραφία.

Τη ζωή της έχασε μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στον ΒΟΑΚ, λίγο μετά τον κόμβο των Μαλίων, στο Ηράκλειο Κρήτης και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το δυστύχημα έγινε, όταν η κοπέλα και η παρέα της σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες. Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, πρόκειται για κοπέλα γύρω περίπου 17 ετών ενώ το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα.

Ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φαίνεται να έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει σε απόκρημνο σημείο.

FlashNews

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της ενώ η Αστυνομία ήδη διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία που ανέσυρε την άτυχη γυναίκα από τον γκρεμό, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Οι δύο φίλες της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Πηγές του neakriti.gr αναφέρουν ότι η νεκρή είναι ελληνικής καταγωγής και εξετάζεται και η πράξη αυτοχειρίας. Κάποιοι κάνουν λόγο για 17χρονη από την ευρύτερη περιοχή.

Η πρώτη εκδοχή ανέφερε ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα που προσπάθησε να βγάλει σέλφι… και πως πρόκειται για μέλος παρέας που σταμάτησαν για μια φωτογραφία, όμως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται και είναι ανοικτά όπως και εκείνο της αυτοκτονίας ή και του ατυχήματος που προκάλεσε την θανατηφόρο πτώση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα