Άνεργος επισκέφτηκε με…κουζινομάχαιρο το δημαρχείου Βόλου

Άνεργος επισκέφτηκε με…κουζινομάχαιρο το δημαρχείου Βόλου

Άνεργος νεαρός που κρατούσε μαχαίρι μπήκε στο δημαρχείο Βόλου. Εξαφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς να αποκαλύψει τον σκοπό της επίσκεψης του

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (06/08) στο δημαρχείο Βόλου, όταν έκανε την εμφάνιση του ένας νεαρός που κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο.

Ο νεαρός, που είναι άνεργος, μπήκε στο κτίριο με το μαχαίρι ανά χείρας και κοντοστάθηκε μπροστά στην πόρτα του γραφείου της γραμματείας του δημάρχου, Πάνου Σκοτινιώτη. Αμέσως ενημερώθηκε ο δήμαρχος, που βρισκόταν στο γραφείο του, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει κανείς, αφού ο απρόσμενος επισκέπτης αποχώρησε γρήγορα, παραμένοντας αμίλητος, όπως ήταν και κατά την παρουσία του εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε πάει ξανά στο δημαρχείο πριν από λίγες μέρες, ζητώντας δουλειά.

Πηγή: trikalanews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα