Άνω Λιόσια: Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή για την απανθρακωμένη σορό

Διαβάζεται σε 2'
Το σπίτι όπου εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός στα Άνω Λιόσια
Το σπίτι όπου εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός στα Άνω Λιόσια EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή της απανθρακωμένης σορού του 82χρονου στα Άνω Λιόσια. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γιος του.

Δεν προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής από την ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση με την απανθρακωμένη σορό 82χρονου στα Άνω Λιόσια.

Η κατάσταση της σορού δυσκόλεψε πολύ τα ευρήματα της εξέτασης, ωστόσο διαπιστώθηκε πως όλες οι κακώσεις είναι μεταθανάτιες και η αποκόλληση άκρων έγινε κατά τη μεταφορά της σορού. Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται κάτι παραπάνω από έναν μήνα και όχι τον Φεβρουάριο που ισχυρίστηκε ο συλληφθείς γιος του 82χρονου, πιθανόν λόγω της ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι κατηγορίες σε βάρος του 59χρονου που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα θα παραμείνουν για τον νόμο περί όπλων εξαιτίας του τσεκουριού και του πριονιού που βρέθηκε στην κατοχή του και η μη ανακοίνωση ανεύρεσης πτώματος.

Το σημείο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια
Το σημείο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια INTIME

Άνω Λιόσια: Το χρονικό της υπόθεσης

Το θρίλερ στα Άνω Λιόσια άρχισε να ξετυλίγεται αργά το βράδυ της Παρασκευής, επί της οδού Αγαμέμνωνος 18, όταν η Αστυνομία κλήθηκε από γείτονες, εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι.

Ο 59χρονος φέρεται να κακοποιούσε συχνά τον ηλικιωμένο πατέρα του, γι’ αυτό έγινε ενδελεχής έρευνα.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν το βράδυ στο σπίτι του, εντόπισαν στην αυλή έναν απανθρακωμένο πτώμα πάνω σε ένα επίσης καμένο στρώμα στην αυλή και τότε ρώτησαν τον γιο τι είχε συμβεί. Εκείνος τούς είπε πως τον έκαψε την περασμένη Τρίτη, πως είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και επειδή δεν είχε χρήματα να τον κηδέψει, αποφάσισε να τον κάψει, αφού πλέον δεν άντεχε την δυσοσμία από την αποσύνθεση.

Στο σημείο μετέβη και εισαγγελέας, παρουσία του οποίου έγινε επιμελής εξερεύνηση του χώρου από αστυνομικούς της Ασφάλειας και των Εγκληματολογικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα