Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή παρά τον καύσωνα

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή παρά τον καύσωνα
Θερινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα, πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, παρά τον καύσωνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ανοιχτά είναι τα καταστήματα παρά τον καύσωνα “Κλέων” και τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων (16/07).

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων, είναι προαιρετικό και υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους πως τα εμπορικά καταστήματα, βάσει νόμου, μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά με προτεινόμενο από τον Σύλλογο ωράριο λειτουργίας, 11:00-18:00.

Ακόμη, όπως αναφέρει ο Σύλλογος, “από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον και για τον λόγο αυτόν παροτρύνουμε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες“.

Το προαιρετικό της λειτουργίας ισχύει και για τα σούπερ μάρκετ, κάποια εκ των οποίων θα είναι κλειστά. Οι καταναλωτές καλό θα είναι να ενημερώνονται πριν αποφασίσουν να κατευθυνθούν σε κάποιο κατάστημα για τα ψώνια τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα