Αντώνης Ρέμος: “Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος PAPADAKIS PRESS

“Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος” δήλωσε με ανακοίνωσή του ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ελέγχεται για φοροδιαφυγή. Ολόκληρη η δήλωσή του.

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια ο διάσημος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ελέγχεται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής διαμήνυσε πως “δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή” ενώ τόνισε πως “οι διαρροές ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο”.

“Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος” σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου:

“Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ – τάχιστα – να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου.

Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους. Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου”

.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα