ΔΕΔΔΗΕ: Προσπάθειες αποκατάστασης του ρεύματος στην Εύβοια

ΔΕΔΔΗΕ: Προσπάθειες αποκατάστασης του ρεύματος στην Εύβοια
Στιγμιότυπο από την περιοχή Μπούρτζι της Εύβοιας Eurokinissi

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι η κινητοποίηση των συνεργείων του ήταν άμεση, καθώς από το πρωί βρίσκονται στην Εύβοια γύρω στα 30 άτομα, τα οποία έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στην Εύβοια, επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας παράλληλα ότι αρκετές διακοπές ηλεκτροδότησης πραγματοποιήθηκαν για προληπτικούς λόγους με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση των συνεργείων του ήταν άμεση και συγκεκριμένα από το πρωί έχουν κινητοποιηθεί 8 συνεργεία με συνολικό αριθμό τεχνικού προσωπικού που φθάνει περίπου τα 30 άτομα για τη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο από την νεροποντή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα συνεργεία συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα χωριά Θεολόγος, Γέροντας, Πούρνος, Σκούντερι, Μίστρος, Μαυρόπουλο, Πισσώνας και Βατώντας καθώς και τμήματα στις περιοχές Βασιλικό, Αμάρυνθος, Ερέτρια, Βαθύ, Πολιτικά, Νεροτριβιά και Νέα Αρτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα