Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε σπίτι στον Διόνυσο

Διαβάζεται σε 1'
Ληστεία (φωτογραφία αρχείου)
Ληστεία (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Οι δράστες σε άγνωστο χρόνο καθώς οι ιδιοκτήτες έλειπαν για πολλές ημέρες εισήλθαν στην οικία και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης αξίας

Στόχος διάρρηξης-κλοπής έγινε μονοκατοικία επί της οδού Καποδιστρίου, στον Διόνυσο, ιδιοκτησίας ενός 73χρονου, που είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής και με την σύζυγό του λείπουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το περιστατικό που συνέβη σε άγνωστο χρόνο, έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες το βράδυ της Κυριακής όταν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν πρώτα παράθυρο στο ισόγειο, εισήλθαν εντός της οικίας και έλεγξαν τους χώρους των δωματίων, εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα ρολόι μάρκας ROLEX αξίας 12.000 ευρώ, δύο άλλα ρολόγια αξίας 1.000 και 3.500 ευρώ αντίστοιχα, 10 χρυσά νομίσματα «Γκρούγκεν» αξίας 20.000 δολαρίων, 10 χρυσές λίρες, συλλογή νομισμάτων αξίας 30.000 ευρώ, τιμαλφή, χρυσαφικά και ένα μαργαριταρένιο κολιέ επίσης μεγάλης αξίας.

Με την πολύτιμη λεία τους οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, δίχως να γίνουν αντιληπτοί. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα