Δίκη Χρυσής Αυγής: Χυδαία επίθεση Λαγού στην Μάγδα Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Χυδαία επίθεση Λαγού στην Μάγδα Φύσσα
ΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στη Μάγδα Φύσσα κατά τη διάρκεια της δίκης λέγοντας της "είστε επάγγελμα!". Ένταση προκλήθηκε στη δικαστική αίθουσα.

Χυδαία επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου Χρυσαυγίτη, Ιωάννη Λαγού, σε βάρος της Μάγδας Φύσσα, σημειώθηκε λίγο πριν τη λήξη της δίκης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, σήμερα Παρασκευή (13/1) στο Εφετείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το παρατηρητήριο GoldelDawnWatch, ο Ιωάννης Λαγός απευθυνόμενος στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, της είπε “Είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα” ενώ αμέσως μετά ακούστηκε από το κοινό των χρυσαυγιτών “Σάλτα γαμ@#$ου”.

Αμέσως πριν η Μάγδα Φύσσα είχε δηλώσει εντός της αίθουσας για τον Παύλο Φύσσα, “Θα ήθελα να παρακαλέσετε την υπεράσπιση, άλλη φορά δε θα τον αναφέρουν “μακαρίτη”, είναι δολοφονημένος. Και για τον πολιτικό κρατούμενο: Τόσο πολύ στεναχωριέστε για τις μανούλες;”, σύμφωνα με το GoldelDawnWatch.

Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή (13/1) ξεκίνησε ξανά η δίκη της Χρυσής Αυγής σε β’ βαθμό μετά την διακοπή των Χριστουγέννων, με την κατάθεση της Δήμητρας Ζώρζου, αυτόπτη μάρτυρα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η δίκη διεκόπη. Η επόμενη δικάσιμος είναι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα