Δήμος Αθηναίων: Προληπτικά μέτρα σε αθλητικούς χώρους

Δήμος Αθηναίων: Προληπτικά μέτρα σε αθλητικούς χώρους
Δημαρχείο της Αθήνας Eurokinissi

Αναλυτικά τα νέα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος Αθηναίων για τον περιορισμό του κορονοϊού σε αθλητικούς χώρους και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Σειρά προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων. Συγκεκριμένα, ανέστειλε τη λειτουργία των Δημοτικών Γυμναστηρίων για όλους καθώς για 14 ημέρες τη λειτουργία των δημοτικών κολυμβητηρίων. Από την απόφαση για τα κολυμβητήρια, εξαιρούνται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου οι προγραμματισμένες προπονήσεις (σε Γουδή & Σεράφειο) καθώς και οι αγώνες υδατοσφαίρισης (Γουδή), εφόσον στον αγωνιστικό χώρο δεν βρίσκονται περισσότερα από 60 άτομα. Επίσης ο Δήμος Αθηναίων ανέστειλε τη λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου Στίβου Γκράβας, καθώς επίσης τις Ακαδημίες του ΟΠΑΝΔΑ και του προγράμματος Αθλοπαιδιές.

Για τους υπόλοιπους ανοικτούς και κλειστούς δημοτικούς χώρους άθλησης ισχύει ότι αναφέρει για όλη τη χώρα η σχετική απόφαση του αρμόδιου υπουργείου. Πέραν όλων αυτών, ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του, θα πραγματοποιεί καθημερινή απολύμανση στους κλειστούς αθλητικούς χώρους και στα αποδυτήρια των κολυμβητηρίων και των ανοιχτών κέντρων.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων ανέστειλε για τις επόμενες 14 ημέρες τη λειτουργία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, όλες τις μετασχολικές δραστηριότητες που υλοποιούνται στα σχολεία του Δήμου τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα καθώς και τα προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για παιδιά 6-12 ετών και των ευπαθών ομάδων (ΑMEA) που διεξάγονται στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα