Έγκλημα στην Καλαμάτα: Μία σύλληψη για τη δολοφονία του 47χρονου – Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης

Έγκλημα στην Καλαμάτα: Μία σύλληψη για τη δολοφονία του 47χρονου – Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης
Το σημείο δολοφονίας του 47χρονου μοτοσικλετιστή EUROKINISSI

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών "βλέπουν" οι αρχές για τη δολοφονία του 47χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμάτα.

Σε προσαγωγή και σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού άνδρα προχώρησε η Αστυνομία, ως υπόπτου για τη δολοφονία του 47χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμάτα ενώ ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 22χρονος που συνελήφθη ήταν συνοδηγός στο όχημα, με τον συνεργό του να είναι οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, να έχει ταυτοποιηθεί και να αναζητείται. Πρόκειται για 38χρονο άνδρα αλβανικής υπηκοότητας.

Σε βάρος και των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι Αρχές εξετάζουν ως βασικό σενάριο για τη μαφιόζικη εκτέλεση, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α. για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πώς έγινε το “μαφιόζικο χτύπημα”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος ενός 47χρονου Έλληνα, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και έκλεισαν τον δρόμο στο θύμα που οδηγούσε μοτοσικλέτα. Ο ένας κατέβηκε και ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι, πετυχαίνοντας όπως όλα δείχνουν αρτηρία.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα