Έγκλημα στον Πειραιά: Ο Βαρβιτσιώτης διέταξε ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου

Έγκλημα στον Πειραιά: Ο Βαρβιτσιώτης διέταξε ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου
Το πλοίο "Blue Horizon" - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Την διενέργεια ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διέταξε ο Μιλτιάδης Βαρβιτισώτης, αναφορικά με το έγκλημα στο λιμάνι και τον φρικτό θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.

Την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που αφορά τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, όπου ένας 36χρονος επιβάτης του πλοίου “Blue Horizon” βρήκε τραγικό θάνατο, διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Πηγές από το λιμενικό σώμα σε ερώτηση που έγινε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ αν υπήρχε κάποιος λιμενικός στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν καθώς δεν φαίνεται και στα σχετικά βίντεο αναφέρθηκε ότι υπήρχε στέλεχοw του σώματος που έκανε μέτρα τάξης αλλά όχι μπροστά στον καταπέλτη του συγκεκριμένου πλοίου καθώς είχε ολοκληρωθεί η φόρτωση των επιβατών και των οχημάτων.

Επίσης σε άλλη ερώτηση για το αν ο καταπέλτης θα έπρεπε να είναι ανοιχτός κατά την εκκίνηση της μηχανής του πλοίου τονίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και έχει βεβαιωθεί σχετική παράβαση από το κεντρικό λιμεναρχείο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα