Έκρηξη στον ΣΚΑΪ: “Δεν τρομοκρατούμαστε, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας”

Έκρηξη στον ΣΚΑΪ: “Δεν τρομοκρατούμαστε, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας”
Φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ Eurokinissi

Τι αναφέρει ο ΣΚΑΪ μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του, στο Φάληρο. "Δεν κάμπτεται ο επαγγελματισμός των 500 εργαζομένων", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

“Ο ΣΚΑΙ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια”, αναφέρει ο σταθμός και υποστηρίζει πως “κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό στόχο”. Και συνεχίζει υπογραμμίζοντας πως “μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών  δηλώσεων τους”.

“Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΙ” σημειώνεται στην ανακοίνωση

Ο σταθμός δηλώνει πως η τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε δεν θα τον πτοήσει στην κριτική “Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομακρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει,  ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος”, σημειώνει.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομακρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει,  ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΙ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών  δηλώσεων τους.

Εργαζόμενοι ΣΚΑΪ: Δεν κάμπτεται ο επαγγελματισμός των 500 εργαζομένων

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΚΑΪ στοχοποιείται.  Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν από πολλαπλά κέντρα και με διαφορετικές κάθε φορά επιδιώξεις, δίχως να κάμπτει ούτε κατ’ ελάχιστον τον επαγγελματισμό των 500 εργαζομένων του ομίλου” αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους.

ΟΙ εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ δηλώνουν πως αναμένουν “από την ελληνική Πολιτεία να εξιχνιάσει άμεσα το τρομοκρατικό χτύπημα και να  φέρει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα