Εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το νεκροταφείο της Αρτέμιδας

Εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το νεκροταφείο της Αρτέμιδας
ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ/ ACTION IMAGES) EUROKINISSI

Το θύμα, ένας 35χρονος άντρας, τραυματίστηκε βαριά από 5-6 πυροβολισμούς που δέχτηκε από άγνωστους έξω και κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματά»

Θύμα εν ψυχρώ δολοφονίας έπεσε ένας 35χρονος Έλληνας με καταγωγή από την Αίγυπτο, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, έξω και δίπλα από το νεκροταφείο της Αρτέμιδας.

Το περιστατικό δεν είδε κανείς πως συνέβη, παρά μόνος ένας περαστικός που βρήκε τον νεαρό άντρα πεσμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε τις Αρχές.

Στον χώρο βρέθηκαν 5-6 κάλυκες από πιστόλι ενώ το θύμα είχε δεχτεί όλους τους πυροβολισμούς στον θώρακα και στην κοιλιά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματά», όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πραγματοποιεί έρευνα στο σημείο και προσπαθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για άτομο που τυχόν έχει απασχολήσει τις Αρχές ή αν είχε διαφορές κλπ. και βεβαίως οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν μάρτυρες που να είδαν πως έγινε το περιστατικό και αν ήταν ένας ή περισσότεροι οι δράστες.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα