Ένταση στα Εξάρχεια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Διαβάζεται σε 2'
Ένταση στα Εξάρχεια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Ένταση στα Εξάρχεια μετά το πανεκπαιδευτικό συλαλλητήριο

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν στην Πατησίων, με την ολοκλήρωση του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ένταση σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου κατά του νομοσχεδίου που προβλέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η ένταση επικράτησε μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους.

Μικροένταση στα Εξάρχεια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Νωρίτερα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ σταδιακά έκλεισαν και οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, καθώς η πορεία κατευθύνθηκε στη Βουλή.

Από τις 12 το πρωί της Πέμπτης εκατοντάδες φοιτητές και μαθητές με τα πανό τους συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, απ’ όπου ξεκίνησε και η πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.

Δάσκαλοι και καθηγητές της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ συμμετείχαν επίσης στο συλλαλητήριο, με τρίωρη στάση εργασίας, υπερασπιζόμενοι τον αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα