Επανήλθε το ρεύμα στη Σκιάθο – Είχε διακοπεί λόγω πτώσης δέντρων

Επανήλθε το ρεύμα στη Σκιάθο – Είχε διακοπεί λόγω πτώσης δέντρων
Η Σκιάθος EUROKINISSI

Επανήλθε το ηλεκτρικό ρεύμα στο νησί της Σκιάθου που είχε διακοπεί από το μεσημέρι της Κυριακής λόγω ζημιάς από πτώση δέντρων που προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια.

Πριν από λίγη ώρα επανηλεκτροδοτήθηκε η Σκιάθος, μετά από διακοπή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής λόγω ζημιάς από πτώση δέντρων που προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια σε δύο από τις τρεις γραμμές Μέσης Τάσης που τροφοδοτούν τις Σποράδες στο χερσαίο τμήμα του Δικτύου, στην περιοχή του Πηλίου.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, συνεργαζόμενων εργολάβων, του Δήμου και της Πυροσβεστικής σε συντονισμό με την Πολιτική Προστασία, κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του ακραίου καιρικού φαινομένου Μήδεια, έχοντας ήδη αποκαταστήσει πληθώρα βλαβών σε γραμμές Μέσης Τάσης αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση πανελλαδικά στην Κεντρική Ελλάδα, στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο κυρίως στα ορεινά τμήματα περιοχών όπως Καρδίτσας, Λαμίας, Βόλου, Τρικάλων, Θήβας, Άμφισσας, Ιωαννίνων, Άρτας κλπ καθώς και σε νήσια του Β.Αιγαίου.

Συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχουν κινητοποιηθεί περισσότερα από 600 συνεργεία της Εταιρίας αλλά και συνεργαζόμενων εργολάβων με περίπου 1.500 εργαζομένους, προκειμένου να επιτευχθεί ή όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση των περιοχών που πλήττονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα