Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίφαση με τη μάσκα – Τι ήθελε η 35χρονη τον αλλοδαπό

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίφαση με τη μάσκα – Τι ήθελε η 35χρονη τον αλλοδαπό
Η 35χρονη της επίθεσης με βιτριόλι Glomex

Ένα σημείο που προβληματίζει την αστυνομία είναι η περιγραφή της Ιωάννας για τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι και οι εικόνες της 35χρονης, όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Προβληματισμό στις Αρχές που ερευνούν την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, προκαλεί η περιγραφή της δράστιδος από το θύμα και, συγκεκριμένα, η περιγραφή της μάσκας που φορούσε η 35χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στην Ιωάννα.

Η περιγραφή της 34χρονης Ιωάννας έρχεται σε αντίφαση με τις εικόνες της 35χρονης δράστιδας, έτσι όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. “Όταν σήκωσα το βλέμμα μου είδα ξαφνικά μπροστά μου μία γυναικεία φιγούρα που φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα, η οποία ήρθε κοντά μου, με κοίταξε στα μάτια και και χωρίς να μου πει τίποτα μου έριξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό”, ανέφερε η 34χρονη Ιωάννα.

Η Ιωάννα μιλά για μαύρη μάσκα, ωστόσο, τα πλάνα της δράστιδος δείχνουν μια γυναίκα με άσπρη μάσκα. Οι εικόνες είναι λίγα λεπτά μετά την επίθεση, όταν η 35χρονη πηγαίνει στο ταξί για να φύγει από το σημείο. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση η 35χρονη γυναίκα να πέταξε τη μάσκα που φορούσε, καθώς είχε τον χρόνο για να το πράξει. Επίσης, υπάρχει μία μαρτυρία από τις πρώτες μέρες των ερευνών, που έκανε λόγο για μια γυναίκα η οποία έτρεχε γρήγορα και πέταξε στους θάμνους μια μαύρη μάσκα.

Το θέμα της μάσκας προβληματίζει την ανάκριση, όπως, επίσης, και το τηλεφώνημα στον αλλοδαπό. Ο συγκάτοικος του αλλοδαπού, δήλωσε στις αρχές πως μίλησε και ο ίδιος με την 35χρονη και ότι η γυναίκα τους ήθελε για να της φτιάξουν τον κήπο στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν σκληρή και αποστασιοποιημένη την 35χρονη. Αρνείται να δει ακόμη και τους δικούς της, ενώ δέχτηκε μόνο τον αδελφό της, που της πήγε κάποια ρούχα. Η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει ακόμη και δεν απαντά σε καμία ερώτηση, ενώ όπως είπε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, έχει να φάει και να κοιμηθεί τρία μερόνυχτα. Αρνείται συνολικά να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της δικογραφίας, όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, ενώ δήλωσε πως η ψυχολογική κατάσταση της κατηγορούμενης τον εμποδίζει να συνεργαστεί μαζί της.

Η 35χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης (16/05), ενώ θα κριθεί το αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα