Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας και ο καθρέφτης

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας και ο καθρέφτης
Η Ιωάννα, κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αντικαταστήσει την παλιά φωτογραφία του προφίλ της και να ευχαριστήσει έτσι ένα 16χρονο κορίτσι για το δώρο που της έκανε.

Την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε η 34χρονη Ιωάννα. η οποία τον περασμένο Μάιο δέχτηκε τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αντικαταστήσει την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και σε αυτόν να αντανακλάται ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν πίνακα που φιλοτέχνησε ένα 16χρονο κορίτσι από τη Λάρισα, που συγκινήθηκε με την ιστορία της 34χρονης. Η μαθήτρια έδωσε τον πίνακα στον αδερφό της, ο οποίος με τη σειρά του πήγε στο Θριάσιο στη μαμά της Ιωαννας και της τον χάρισε. Η Ιωάννα έλαβε το δώρο και θέλησε με την ανάρτησή της να ευχαριστήσει το κορίτσι για την ευγενική κίνησή του.

Τον πίνακα ανάρτησε και η 16χρονη μέσω Instagram. Στη λεζάντα της φωτοραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ομορφιά σου δε θα χαθεί ποτέ όσο εσύ η ίδια βλέπεις τα λουλούδια στον καθρέφτη σου. Όλη η Ελλάδα μαζί σου! Και στο δεύτερο slide ο Άγγελος, που πήγε τον πίνακα στη μαμά της Ιωάννας στο Θριάσιο η οποία και είναι πολύ γλυκιά κι ευγενική! #art “Ένα θαύμα είναι καθ’οδον” (33 λουλούδια, 33 διαφορετικά μηνύματα)».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ημέρα της επίθεσης και μετά η Ιωάννα δέχεται καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο (όπου νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου) την περασμένη Τετάρτη 12/9 . Κατά τη νοσηλεία της ανέβηκε το δικό της “Γολγοθά” με πολλαπλά χειρουργεία. Υπενθυμίζεται ότι οι ζημιές που έχει υποστεί από το οξύ είναι στο πρόσωπο, τα χεριά και το στήθος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα