Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο δείχνει δύο μαυροφορεμένες γυναίκες

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο δείχνει δύο μαυροφορεμένες γυναίκες

Τα δραματικά λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη περιγράφει ο άνθρωπος που έσπευσε πρώτος να τη βοηθήσει. Μίλησε ξανά η γυναίκα χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τις αρχές.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην 34χρονη στην Καλλιθέα έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, υπάρχουν πλάνα της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, να βγαίνει από τον χώρο της εργασίας της ουρλιάζοντας και ζητώντας βοήθεια. Και σ’ αυτό το οπτικό υλικό υπάρχουν και άλλα δύο πρόσωπα, τα οποία είναι μαυροφορεμένα και πρόκειται για γυναίκες.

Η Ασφάλεια Καλλιθέας εξετάζει εξονυχιστικά τα βίντεο αυτά, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες εμφανίζονται στην κάμερα ασφαλείας του διπλανού καταστήματος από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Επίσης, τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που έχουν οι αστυνομικοί για την πορεία της υγείας της, οι γιατροί κατάφεραν τελικά μετά υπεράνθρωπες προσπάθειες να της σώσουν το αριστερό μάτι που μέχρι χθες ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα το έχανε εντελώς. Βεβαίως όμως θα έχει απώλειες στην όραση ειδικά σε αυτό το μάτι και έχει πολύ δρόμο μπροστά της για της πλαστικές επεμβάσεις που θα χρειαστούν για το πρόσωπο, τα χέρια, τον λαιμό και τον θώρακα που έχει υποστεί χημικά εγκαύματα.

To χρονικό

Η 34χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ από την δράστιδα, που της είχε στήσει καρτέρι, στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου εργάζεται, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί στην είσοδο του κτιρίου. Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν κάποιες Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ και έτρεχαν αίματα από το μάτι και το πρόσωπό της. Εκεί φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο. Στη συνέχεια, συνάδελφοί της, την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο στο “Metropolitan”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην είσοδο δεν υπάρχει κάμερα, ωστόσο υπάρχουν κάμερες από άλλα σημεία που μπορούν να δείξουν την γυναίκα όταν έφτανε και όταν έφυγε, μετά την επίθεσή της, σε μία προσπάθεια οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη της, όπως επίσης εξωτερικές κάμερες έχουν καταγράψει την κοπέλα την στιγμή που έφτανε στη δουλειά της και όσες σκηνές αλλοφροσύνης ακολούθησαν έξω από το κτίριο μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Σοφότεροι οι αστυνομικοί δεν έγιναν ούτε από τις καταθέσεις που πήραν από τα συγγενικά της πρόσωπα αφού κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει ποιο είναι αυτό το άτομο που ήθελε να κάνει τόσο μεγάλο κακό στον άνθρωπό τους και για ποιους λόγους.

Τα κίνητρα μέχρι τώρα παραμένουν θεωρητικά άγνωστα, αλλά η μεθοδολογία προδίδει πως είναι προσωπικά και πιστεύουν πως τις επόμενες ημέρες θα πείσουν την ίδια αλλά και ανθρώπους από τον κύκλο της ενδεχομένως, για να μπορέσουν να μάθουν αυτά που χρειάζονται και να εξιχνιαστεί η υπόθεση.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα