Εξάρχεια: Είχαν μεταφέρει το νεκρό έμβρυο σε ειδικό χώρο και θα ενημέρωναν τις Αρχές

Διαβάζεται σε 2'
Ασθενοφόρο (φωτογραφία αρχείου)
Ασθενοφόρο (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση μια περίεργης υπόθεσης που αφορά νεκρό έμβρυο, που εντοπίστηκε σε κτίριο στην οδό Σόλωνος, στα Εξάρχεια.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εντοπισμού ενός νεκρού εμβρύου σε αποχέτευση επί της οδού Σόλωνος, στα Εξάρχεια, έξω από τις εγκαταστάσεις ΜΚΟ.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα, τελικά η Αστυνομία εντόπισε τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο της δομής, όπως και την εθελόντρια γυναικολόγο.

Ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι, όταν τους το παρέδωσε ο εργαζόμενος σε εταιρεία αποφράξεων, το μετέφεραν προσωρινά σε ένα χώρο σαν ψυγείο, όπου και όντως βρέθηκε, και στη συνέχεια θα ενημέρωναν το πρωί της Τρίτης την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Αυτή τη στιγμή διενεργείται έρευνα για τις γυναίκες που επισκέπτονταν το ιατρείο, μήπως το γέννησε κάποια και το απέρριψε εκεί, σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Βεβαίως, ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις και έχει ήδη δώσει εντολή να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία και βεβαίως να εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες ώστε να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός της μητέρας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το μεσημέρι της Δευτέρας είχε κληθεί από τη ΜΚΟ στην οποία ανήκει το κτίριο, συνεργείο αποφράξεων. Ο υδραυλικός που πήγε στο σημείο, κατά την απόφραξη της αποχέτευσης, εντόπισε με κάμερα το νεκρό έμβρυο. Στη συνέχεια, το ανέσυρε και το παρέδωσε στους υπευθύνους των εγκαταστάσεων.

Όταν ο ίδιος απευθύνθηκε στους αρμόδιους του κτιρίου, τού είπαν ότι θα επιληφθούν οι ίδιοι του θέματος. Ο τεχνικός με τη σειρά του αποχώρησε και, όταν πήγε στην εταιρεία του, το ανέφερε στον εργοδότη με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Αστυνομία.

Αμέσως μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι αρχικά δεν έβρισκαν κάποιο αρμόδιο για να μάθουν τι συνέβη, καθώς οι εγκαταστάσεις ήταν κλειστές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα