Εξάρχεια: Στη φυλακή ο 37χρόνος για την απόπειρα βιασμού
Διαβάζεται σε 1'
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε βάρος γυναίκα την περασμένη Παρασκευή στα Εξάρχεια.
- 30 Απριλίου 2025 14:28
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 37χρονος, αφού απολογήθηκε για την πράξη της απόπειρας βιασμού.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 22χρονη δέχτηκε την επίθεση στην οδό Σόλωνος, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Εξαρχείων, καθώς επέστρεφε στην οικία της στην Αγία Παρασκευή.
Ο 37χρονος σταμάτησε μπροστά από τις τρεις νεαρές κοπέλες, ανέκοψε την πορεία τους, έπιασε την 22χρονη από το χέρι και με τη βία την έριξε στο έδαφος, ενώ – όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες – φώναζε πως θέλει να κάνει σεξ μαζί της. Ταυτόχρονα, προσπαθούσε να της βγάλει τα ρούχα.