Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 35χρονου στο Περιστέρι

Διαβάζεται σε 2'
Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 35χρονου στο Περιστέρι
EUROKINISSI

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για δολοφονία 35χρονου αλλοδαπού στο Περιστέρι. Πώς έδρασαν οι συλληφθέντες.

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 35χρονου Πακιστανού, η σορός του οποίου βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της στις 22 Μαρτίου 2023, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, απογευματινές ώρες την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, σε Περιστέρι και Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, πέντε ομοεθνείς του θύματος (24-44 ετών), ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο.

Προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα, ενώ από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω τόπο -όπου βρέθηκε η σορός του-, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων διαπιστώθηκε η εμπλοκή των ανωτέρω κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι η ανθρωποκτονία τελέστηκε στο Περιστέρι, όπου οι δράστες στραγγάλισαν το θύμα, ενώ περαιτέρω προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων και στην μεταφορά της σορού του θύματος στην περιοχή του Ασπροπύργου. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να υπήρχε ερωτικό κίνητρο για το έγκλημα που τελέστηκε και ο συγκάτοικος του θύματος κάλεσε και τους υπόλοιπους φίλους του στο σπίτι για να τον σκοτώσουν και να ξεφορτωθούν στη συνέχεια τη σορό του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα