Φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη: “Ο καθηγητής μου έλεγε να είμαι διαθέσιμη για όλα”

Φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη: “Ο καθηγητής μου έλεγε να είμαι διαθέσιμη για όλα”

Μία ακόμη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι ο καθηγητής στη σχολή Καλών Τεχνών την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Αίσθηση προκαλεί με την καταγγελία της μία ακόμα φοιτήτρια- θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή στη σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής στο Mega: “Άρχισαν να γίνονται και κάποιες προτάσεις με αφορμή σεξουαλικού περιεχομένου το κάτα πόσο είμαι πρόθυμη να εκτεθώ πάνω στην σκηνή.Έλεγε ότι πρέπει να μάθω να εκτίθομαι και να είμαι διαθέσιμη σε όλα.

Όσο δεν δεχόμουν τις προτάσεις, τόσο πιο πιεστικός γινόταν κυρίως με την απειλή ότι θα φροντίσει ο ίδιος προσωπικά να μην ανοίξει καμία πόρτα στο θέατρο για μένα.

Φτάσαμε στο σημείο να προσπαθήσει να με κλειδώσει σε έναν χώρο και να μου κάνει σεξουαλικές προτάσεις με μια αντιμετώπιση του τύπου “ξέρεις ότι θα συμβεί δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το συζητάμε”.

Πάγωσα αυτο που νομίζω παθαίνουν οι περισσότερες γυναίκες. Ένοχη δεν αισθάνθηκα ένιωσα σίγουρα μια φοβερή ανάγκη να το κρύψω.

Λίγο καιρό μετά με πλησίασε μια άλλη κοπέλα από το τμήμα και μου είπε ξέρεις Ελένη θέλω να σου μιλήσω, μου συμβαίνει κάτι τρομακτικό και πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και σε σένα.

Όταν ξεκίνησε να διηγείται τι της συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο το σοκ μου ήταν τεράστιο γιατί αντιλαμβανόμουν ότι μας συνέβαιναν τα ίδια πράγματα παράλληλα.

Ήμασταν πάρα πολλές, περισσότερες από τις επτά που καταθέσαμε. Έγινε η ένορκη διοικητική εξέταση, απολύθηκε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα