Φωτιά πήρε φανοποιείο στη Νίκαια

Φωτιά πήρε φανοποιείο στη Νίκαια
Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κτήριο κέντρου διασκέδασης στη λεωφόρο Πειραιώς στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2015. Για την κατάσβεσή της επιχέιρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο χώρος του φανοποιείου στεγάζεται στο ισόγειο τριώροφης κατοικίας. Ευτυχώς όμως η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και δεν επεκτάθηκε η φωτιά σε υπερκείμενους ορόφους

Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε στην Πυροσβεστική, φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε φανοποιείο επί της οδού Σαμψούντος στη Νίκαια.

Στο σημείο έσπευσαν 21 άντρες της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα που ευτυχώς κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά, πριν αυτή επεκταθεί σε υπερκείμενους ορόφους, καθώς το συνεργείο στεγάζεται στο ισόγειο τριώροφης κατοικίας.

Από την Πυροσβεστικής επίσης δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός και οι ζημιές περιορίστηκαν στον χώρο του φανοποιείου. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα