Φωτιά στη Ρόδο: Δύο άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο – Στους 11 οι τραυματίες

Φωτιά στη Ρόδο: Δύο άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο – Στους 11 οι τραυματίες
Εκκενώσεις στη Ρόδο λόγω της φωτιάς Facebook / @Rhodes Rodos Ροδος

Mέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει σοβαρά τραυματίες από τη μαζική απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων και το πύρινο μέτωπο που κατακαίει για 6η μέρα το νησί της Ρόδου.

Συνολικά 11 τραυματίες εξετάσθηκαν, εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Ρόδου τις τελευταίες 24 ώρες, εν μέσω της επιχείρησης μαζικής απομάκρυνσης κατοίκων και τουριστών από τα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε το νησί για 6η συνεχόμενη ημέρα.

Πρόκειται για έναν άνδρα που φέρει κάταγμα, και μια έγκυο η οποία νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, δύο ανήλικοι προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας «Αρχαγγέλου» ελαφρά τραυματισμένοι, στους οποίους προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήγαν σπίτι τους.

«Οι τουρίστες συνεχώς εκφράζουν τις ευχαριστίες προς τους υγειονομικούς και όλους τους εθελοντές που προστρέχουν σε βοήθεια. Είναι όμως αγανακτισμένοι με τα πρακτορεία που δεν φροντίζουν να φύγουν από το νησί. Κλιμάκια συναδέλφων γιατρών και νοσηλευτών επισκέπτονται συνεχώς τους χώρους υποδοχής προσφέροντας νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα