Φωτιά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Φωτιά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Φωτιά (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για τυχόν κατοικημένη περιοχή και ήδη μετά και την αύξηση των δυνάμεων παρατηρείται καλύτερη εικόνα

Έως και 63 δασικές φωτιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν από την Πυροσβεστική άμεσα και στο αρχικό τους στάδιο.

Στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην περιοχή Καρύδι Νεάπολης, Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη, επιχειρούν 60 πυροσβέστες, 22 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος και δύο ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες Ο.Τ.Α. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τυχόν κατοικημένη περιοχή και ήδη μετά και την αύξηση των δυνάμεων παρατηρείται καλύτερη εικόνα.

Στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις Κεχριές Κορινθίας, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την περιμετρική της φύλαξη.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα