Φούρνοι: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέταξης για τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Φούρνοι: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέταξης για τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη
Φωτογραφία αρχείου Getty Images/iStockphoto

Τον τραγικό τρόπο με τον οποίο πνίγηκε ο 11χρονος, στην παραλία Πλάκα στους Φούρνους, θα αποκαλύψει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη Σάμο.

Στη Σάμο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, η σορός του άτυχου 11χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στο νησί των Φούρνων.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δείξει εάν το άτυχο παιδί πνίγηκε χθες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, και μετά μπλέχτηκε στο σχοινί ή εάν το παιδί παγιδεύτηκε στο σχοινί με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το άτυχο παιδί, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από νωρίς το απόγευμα, εντοπίστηκε αργότερα περίπου 2 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, μπλεγμένο σε σχοινί, χωρίς να έχει σφυγμό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ανήλικο παιδί είχε φύγει από το σπίτι τους στις 2 το μεσημέρι για να πάει για μπάνιο σε κοντινή παραλία, μαζί με έναν ξάδελφό του. Έφτασε στο σημείο της τραγωδίας νωρίτερα και τα στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν, με τη μητέρα του να ειδοποιεί γύρω στις 6 το απόγευμα την αστυνομική και λιμενική αρχή για την εξαφάνιση του 11χρονου.

Ο 11χρονος, που είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύτες που βούτηξαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα