Γαλάτσι: Ελεύθεροι οι 13 συλληφθέντες – Ποινική δίωξη για πλημμελήματα

Γαλάτσι: Ελεύθεροι οι 13 συλληφθέντες – Ποινική δίωξη για πλημμελήματα

Ποινική δίωξη σε βάρος των 13 συλληφθέντων από την αντιφαστιστική πορεία στο Γαλάτσι άσκησε ο Εισαγγελέας με οκτώ κατηγορίες πλημμεληματικού βαθμού. Ελεύθεροι και οι χρυσαυγίτες.

Οκτώ πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες περιλαμβάνει η ποινική δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των 13 συλληφθέντων κατά την αντιφασιστική συγκέντρωση της Κυριακής στο Γαλάτσι.

Οι κατηγορίες που, κατά περίπτωση, αποδίδονται στους 13, αφορούν βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, διατάραξη κοινής ειρήνης, στάση, παράνομη οπλοφορία, άρνηση δακτυλοσκόπησης και παραβίαση μέτρων πρόληψης μετάδοσης ασθενειών

Η δικογραφία παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο το οποίο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 13 Νοεμβρίου καθώς δεν είχαν προσέλθει ουσιώδεις μάρτυρες. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ανέφεραν ότι κάποιοι από τους εντολείς τους έχουν τραυματιστεί από τα επεισόδια με την Αστυνομία.

Νωρίτερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και σε βάρος των 9 συλληφθέντων από τη συγκέντρωση που είχε καλέσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη στο Νέο Ηράκλειο, για απείθεια και παραβίαση μέτρων πρόληψης μετάδοσης ασθενειών. Για αυτούς ορίστηκε δίκη σε ρητή δικάσιμο.

Όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα