Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δράστης

Διαβάζεται σε 2'
gynaikoktonia
Ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας INTIME

Ο 71χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συντρόφου του στη Σαλαμίνα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 71χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος απολογήθηκε παρουσία αυτεπαγγέλτως διορισμένου συνηγόρου.

Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία το 2019

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκαλύφτηκε, χτες Πέμπτη (7/12), ο 71χρονος καταδικάστηκε το 2019 τελεσίδικα και ερήμην για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή σε βάρος προηγούμενης σχέσης του, για πράξεις που είχαν γίνει το 2013.

Η πρότερη καταδίκη του έγινε αντιληπτή δακτυλοσκοπικά, καθώς είχε αλλάξει πατρώνυμο και μητρώνυμο στην ταυτότητά του το 2009 και η καταγγελία είχε γίνει με τα παλιά του στοιχεία.

Από αυτή την εξέλιξη εγείρονται ερωτηματικά για το πώς προμηθεύτηκε νομότυπα δικαιολογητικά από την Ξάνθη, απ’ όπου καταγόταν, με άλλα στοιχεία και εξέδωσε τη νέα ταυτότητα και αν αυτό το έπραξε για να κρύψει την μουσουλμανική του προέλευση και όχι για άλλους λόγους.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως αυτή την αλλαγή την έκανε νομίμως μέσω της δικαστικής οδού.

Προφανώς, την αλλαγή αυτή των στοιχείων των γονέων του στην ταυτότητα, την αγνοούσε η πρώην σύντροφός του όταν υπέβαλε το 2013 τη μήνυση. Εκείνος στα δικαστήρια δεν εμφανίστηκε και έτσι δεν επιδείχτηκε σε αυτά η ταυτότητά του όταν έγιναν, προκειμένου να φανεί και η αλλαγή των στοιχείων.

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης

Την ίδια στιγμή, στον ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Σαλαμίνα βρέθηκαν, νωρίτερα, συγγενείς φίλοι και γείτονες για να αποχαιρετήσουν την 43χρονη Γεωργία που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 43χρονης, η οποία παρέστη υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα. Η ίδια, μιλώντας στον ANT1 το πρωί της Παρασκευής (8/12), ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της που δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα