Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δέχτηκε την επίθεση τη στιγμή που μιλούσε με την Άμεση Δράση

Διαβάζεται σε 2'
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δέχτηκε την επίθεση τη στιγμή που μιλούσε με την Άμεση Δράση
Εικόνα αρχείου EUROKINISSI

Σοκάρουν τα στοιχεία από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους, με μία 28χρονη να πέφτει νεκρή μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ακόμη ένα θύμα στην μακρά λίστα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας, αυτή την φορά στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Για το περιστατικό μάλιστα έχει γίνει ήδη εισαγγελική παρέμβαση και από την ηγεσία της ΓΑΔΑ έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες στους χειρισμούς αστυνομικών.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, 28χρονη φέρεται να είχε αντιληφθεί τον πρώην σύντροφό της να κινείται έξω από το σπίτι της και καθώς υπήρχε κακοποιητικό παρελθόν, μια και τον είχε μηνύσει το 2020 για βιασμό και κακοποίηση, φοβήθηκε και πήγε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα για να ζητήσει προστασία.

Όταν τα ανέφερε αυτά στην Αξιωματικό Υπηρεσίας, εκείνη της πρότεινε να κάνει μήνυση, όμως από την πλευρά της το θύμα δεν θέλησε να κάνει μήνυση γιατί όπως υποστήριξε ούτε στο παρελθόν είχε οδηγήσει αυτό κάπου και στο τέλος την είχε πάρει πίσω.

Ζήτησε όμως να συνοδεύσει εκείνη και τον φίλο της ένα περιπολικό στο σπίτι ώστε να τους δει ο πρώην σύντροφός της να τρομάξει και να φύγει. Εκεί της πρότεινε η αστυνομικός να καλέσουν το «100» γι’ αυτό και εκείνη είπε πως θα το καλέσει η ίδια.

Όντως, φεύγοντας η κοπέλα από το Αστυνομικό Τμήμα κάλεσε την Άμεση Δράση και έχει καταγραφεί μάλιστα η κλήση της, όπου αρχίζει να λέει το ιστορικό στην τηλεφωνήτρια και ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά, φώναζε ότι την κυνηγούσε και έπεσε η γραμμή. Τότε ο 39χρονος δράστης που είχε στήσει καρτέρι στην κοπέλα, πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να την κυνηγάει με ένα μαχαίρι.

Ο φίλος της πάγωσε και εκείνος όρμησε πάνω της και την μαχαίρωσε στον θώρακα. Η κοπέλα προσπάθησε να τρέξει πίσω στο Τμήμα όμως δεν πρόλαβε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο σκοπός βγήκε από το φυλάκιο μόλις αντιλήφθηκε την φασαρία, όμως επίσης δεν πρόλαβε να αντιδράσει και με την σειρά του ο δράστης αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό.

Το θύμα κατέληξε στο σημείο ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πλέον, διερευνάται αν θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι διαφορετικό στο Αστυνομικό Τμήμα που να είχε αποτρέψει αυτή την κατάληξη, έστω εκείνη την χρονική στιγμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα