Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις Αρχές

Διαβάζεται σε 3'
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σοκαριστικά τα στοιχεία της νέας γυναικοκτονίας με θύμα μια 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους. Αναπάντητα ερωτήματα για ενδεχόμενες ευθύνες των Αρχών.

Σοκ και πολλά αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που έχει συγκλονίσει τη χώρα. Θύμα μια 28χρονη γυναίκα, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο πρώην σύντροφός της και μάλιστα, λίγα μέτρα από το Α.Τ. στους Αγίους Αναργύρους, στο οποίο είχε μεταβεί για να τον καταγγείλει για βίαιη συμπεριφορά.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι η 28χρονη είχε ζητήσει από το συγκεκριμένο τμήμα της περιοχής να τη συνοδεύσει περιπολικό καθώς φοβόταν για τις προθέσεις του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η απάντηση που έλαβε από τους αστυνομικούς ήταν πως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό και πως έπρεπε η ίδια να καλέσει την Άμεση Δράση.

Όταν βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα και την ώρα που φέρεται να επιχείρησε να τηλεφωνήσει στο 100, η 28χρονη δέχτηκε την επίθεση του πρώην συντρόφου της, παρά τις προσπάθειες του φίλου της και άλλων ατόμων να τον αποτρέψουν.

Το θύμα κατέληξε στο σημείο ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πλέον, διερευνάται αν θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι διαφορετικό στο Αστυνομικό Τμήμα που να είχε αποτρέψει αυτή την κατάληξη, έστω εκείνη την χρονική στιγμή.

Για το περιστατικό μάλιστα έχει γίνει ήδη εισαγγελική παρέμβαση και από την ηγεσία της ΓΑΔΑ έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες στους χειρισμούς αστυνομικών.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Φώναζε ‘κυνηγάει να με σκοτώσει'” δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Σοκαριστική είναι η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα της γυναικοκτονίας.

“Της κάρφωσε στην πλάτη απανωτές μαχαιριές”, είπε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, ενώ, όταν τον ρώτησαν πού έγινε το έγκλημα, απάντησε: “Εδώ μπροστά στο Τμήμα. Την κυνηγούσε εκατό μέτρα, ξεκίνησε από την πλατεία και την κυνηγούσε. Πήγε να του κάνει μήνυση”.

“Η κοπέλα φώναζε ‘δέχομαι απειλές, με κυνηγάει να με σκοτώσει'”, πρόσθεσε, αναφέροντας ότι δεν είδε τον φίλο της που τη συνόδευε. “Εγώ είδα τον άλλον με το μηχανάκι που την κυνηγούσε με το μαχαίρι και τη χτύπαγε [..] Φώναζε “θα σε σκοτώσω”. Κράταγε μαχαίρι, την κάρφωσε στην πλάτη πίσω”.

Η 28χρονη δέχτηκε 6 μαχαιριές

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, το μεσημέρι της Τρίτης (2/4), η 28χρονη δέχτηκε συνολικά 5 πισώπλατες μαχαιριές και μία θανατηφόρα στην καρδιά.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ενώ είχε δεχτεί τις πισώπλατες μαχαιριές, έκανε μια απότομη κίνηση, γύρισε και τότε δέχτηκε το θανατηφόρο χτύπημα στην καρδιά.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είναι σεσημασμένος και γνωστός στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα