Γιώργος Τράγκας: Την εκπροσώπηση της συζύγου του αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Μαντάς

Γιώργος Τράγκας: Την εκπροσώπηση της συζύγου του αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Μαντάς
INTIME NEWS

Η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, έχει δεσμευτεί, ενώ ξεκινάει μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά στοιχεία.

Τη νομική εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά, συζύγου του εκλιπόντος Γιώργου Τράγκα αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του Θεόδωρου Μαντά.

Σημειώνεται ότι έχει δεσμευτεί η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, ενώ ξεκινάει μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά στοιχεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα αλλά πρόκειται για την ατομική περιουσία της.

O επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς & Συνεργάτες έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της κας Μαρίας Καρρά, χήρας του Γεωργίου Τράγκα. Το γραφείο μας, βρίσκεται στο στάδιο της ενημέρωσης για όλες τις παραμέτρους της εν λόγω υπόθεσης και με προτεραιότητα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γνωστοποιήσει τις θέσεις και τους ισχυρισμούς της εντολέως μας.»

Να θυμίσουμε ότι ο ένας από τους δύο γιους του Γιώργου Τράγκα, Φρέντι αποποιήθηκε την κληρονομιά του δημοσιογράφου και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών ενώ είχε προηγηθεί η δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του εκλιπόντα.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις τόσο του πρωτότοκου γιου της οικογένειας, όσο και της συζύγου του εκλιπόντος εκδότη. Ήδη σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, η Γεωργία Κούβελα, πληρεξούσια δικηγόρος της χήρας Τράγκα, Μαρίας Καρρά, έχει αρνηθεί τα περί αμύθητης περιουσίας.

Αλλά και ο Ιω. Τράγκας μέσω του δικηγόρο του, Νίκου Αγαπηνού, έχει εκφράσει τη βούλησή του να αποδεχθεί την κληρονομία, υποστηρίζοντας και αυτός ότι η περιουσία του πατέρα του ήταν κατά πολύ μικρότερη από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα