Γλυφάδα: Σεσημασμένος ο 29χρονος που αυτοκτόνησε – H μαρτυρία γειτόνισσας

Διαβάζεται σε 3'
Άνδρας αυτοκτόνησε στη Γλυφάδα αφότου ξυλοκόπησε τη γυναίκα του
Άνδρας αυτοκτόνησε στη Γλυφάδα αφότου ξυλοκόπησε τη γυναίκα του ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Γνώριμος στις αρχές ο 29χρονος στη Γλυφάδα, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, αφότου ξυλοκόπησε την σύντροφό του. Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας για τη στιγμή του περιστατικού.

Νέα στοιχεία για τον 29χρονο που αυτοκτόνησε την Παρασκευή (12/04) στη Γλυφάδα μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, περί τις 14:20, ο άνδρας χτυπούσε τη σύζυγό του στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Ικαρίας.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από όχημα της ΟΠΚΕ, που βρισκόταν σε περιπολία και έσπευσε στο σημείο,  με τον άνδρα να ταμπουρώνεται μέσα στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών.

Στο σημείο βρέθηκε και διαπραγματευτής, όμως όταν τελικά η Αστυνομία κατάφερε να εισβάλει στο σπίτι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εντόπισε τον άνδρα νεκρό, φέροντας τραύμα από όπλο.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος ήταν γνώριμος στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστειών, αλλά και για εμπλοκή σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ο άνδρας είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας κάθε 1η και 15η του μηνός, ενώ από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ διαπιστώθηκε πως το όχημά είχε εμπλακεί και σε τροχαίο με εγκατάλειψη την περασμένη Πέμπτη.

Το anikolouli.gr σημειώνει, επίσης, πως σύντροφός του, όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, δεχόταν συστηματική κακοποίηση από τον αυτόχειρα, με εμφανείς μελανιές σε όλο της το σώμα. Αφού κατέθεσε στην Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας

Μία γειτόνισσα του αυτόχειρα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (13/04) και περιέγραψε τι συνέβη εκείνη την μέρα, λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του ο 29χρονος.

«Φώναζε πάρα πολύ, άκουγα τις φωνές της κοπέλας που του έλεγε «άσε με». Άκουσα τις φωνές έξω από την πόρτα και άνοιξα, και πήρα την κοπέλα μέσα. Πάνω που της μίλαγε και της φώναζε: «έλα μέσα να λογαριαστούμε». Και του έλεγε η κοπέλα, «δεν έρχομαι μέσα», παρουσιάστηκαν τα παιδιά της αστυνομίας. Με το που είδε ότι ανεβαίνουν τα παιδιά της αστυνομίας την σκάλα, έκλεισε την πόρτα και κλειδώθηκε μέσα. Μέχρι εκείνη την ώρα στην πόρτα μας έκανε αγριάδες. Η κοπέλα έτρεμε ολόκληρη. Την πήρα μέσα εγώ, αλλά ήταν σε άθλια κατάσταση, φοβόταν πάρα πολύ. Πρέπει να την είχε ξαναχτυπήσει», είπε αρχικά η γειτόνισσα.

«Δεν ήξερε η κοπέλα τον λόγο που αγρίεψε, και άρχισε να της φωνάζει και να την χτυπάει και πρόλαβε αυτή, άνοιξε την πόρτα και βγήκε εδώ έξω στον διάδρομο. Με όσα ακούω στην τηλεόραση κάθε μέρα, με όλα αυτά που βλέπουμε, λέω “πάει, σίγουρα θα την σκοτώσει”. Σίγουρα δεν θα γλίτωνε», πρόσθεσε η γειτόνισσα.

Για τον πυροβολισμό δήλωσε: «Δεν άκουσα τον πυροβολισμό, αλλά γινόταν θόρυβος, γιατί μετά ήρθαν και άλλοι αστυνομικοί και χτυπούσαν με τα σίδερα για να σπάσουν την πόρτα. Μπορεί να έπεσε εκείνη την ώρα που κοπανούσαν. Κανείς δεν τον άκουσε. Παλεύανε για δύο ώρες να ανοίξει και δεν άνοιξε. Το παιδί το ξέραμε καλά. Φαινομενικά ήταν ευγενικό παιδί, αλλά ακολούθησε άλλο δρόμο. Είχε «νταραβέρια» με την αστυνομία. Έρχονταν χαρτιά που τον καλούσαν στο δικαστήριο. Η μητέρα του και η γιαγιά του έχουν πεθάνει και είχε μείνει μόνος του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα