Γολγοθάς για επιβάτες πλοίου στη Σκόπελο: “Αποκλεισμένοι εδώ και δύο ημέρες, καμιά ενημέρωση”

Γολγοθάς για επιβάτες πλοίου στη Σκόπελο: “Αποκλεισμένοι εδώ και δύο ημέρες, καμιά ενημέρωση”
Η εικόνα στο πλοίο "EXPRESS SKIATHOS" NEWS 24/7

Την παντελή έλλειψη ενημέρωσης από το Λιμενικό και την πλοιοκτήτρια εταιρεία καταγγέλλει στο NEWS 24/7 επιβάτισσα του πλοίου "EXPRESS SKIATHOS", το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Γλώσσας Σκοπέλου εδώ και δύο ημέρες.

Αποκλεισμένοι παραμένουν εδώ και δύο ημέρες δεκάδες επιβάτες του πλοίου “EXPRESS SKIATHOS”, το οποίο βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι της Γλώσσας Σκοπέλου.

Το πλοίο, το οποίο έχει τελικό προορισμό το λιμάνι του Βόλου, λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών δεν μπορεί να προσεγγίσει με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή αγκυροβολημένο στην περιοχή Γλώσσα. Την αγωνία και την ανησυχία των επιβατών, ωστόσο, επιτείνει η ολιγωρία τόσο του Λιμενικού Σώματος όσο και της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτισσας στο NEWS 24/7, «μέχρι σήμερα το πρωί δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση για το πότε θα πάμε σε κάποιο άλλο λιμάνι ή αν θα συνεχίσουμε προς τον προορισμό μας».

Όπως λέει η ίδια, μέσα στο πλοίο οι συνθήκες που επικρατούν είναι τραγικές. Γονείς με μικρά παιδιά που κλαίνε, επιβάτες που κοιμούνται στο πάτωμα, και παντελής έλλειψη παροχής ειδών πρώτης ανάγκης συνθέτουν το σκηνικό που επικρατεί.

Η εικόνα μέσα στο πλοίο "EXPRESS SKIATHOS" NEWS 24/7

«Από το πλοίο δεν υπάρχει πρόνοια ούτε για δωρεάν νερό. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν χρήματα ούτε για τροφή. Υπάρχουν παιδιά και ηλικιωμένοι στο πλοίο» καταγγέλλει χαρακτηριστικά η επιβάτισσα, η οποία -όπως λέει- υπάρχει η δυνατότητα σε όσους θέλουν να κατέβουν στο λιμάνι. Ωστόσο, εκεί «δεν υπάρχει φαρμακείο ούτε για δείγμα».

«Αφού το Λιμενικό και η εταιρεία μάς αγνοεί, λέγοντάς μας πως το αίτημά μας για ενημέρωση έχει ληφθεί, τα ΜΜΕ είναι η τελευταία μας ελπίδα προκειμένου να δουν τον Γολγοθά που βιώνουμε» καταλήγει, απευθύνοντας ύστατη έκκληση στις Αρχές.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το πλοίο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα