Γρεβενά: Ομόφωνη καταδίκη του ξυλοδαρμού του αντιδημάρχου από ξενοδόχο

Γρεβενά: Ομόφωνη καταδίκη του ξυλοδαρμού του αντιδημάρχου από ξενοδόχο
greveniotis.gr

Σε ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών τονίζεται ότι οι "δημοτικοί σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές"..

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών, με ομόφωνη απόφασή του, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βιαιοπραγία σε βάρος του δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Δημητρίου Μπόλη από δημότη των Γρεβενών.

Στο ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου τονίζεται ότι οι «Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, εντός του γραφείου του και παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, δήλωσε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας ότι θα καταψηφίσει το αίτημα των Ξενοδόχων Γρεβενών για παράταση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στις μονάδες του ορεινού όγκου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χειροδικήσει εις βάρος του κ. Μπόλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα